Programma

Middag programma

12.00

Koffie en broodje

Erasmus MC Onderwijscentrum, Foyer Q  (t.o.v. Prof. Andries Queridozaal)

14.00

Historisch college

Pieter Dik, Rob Pelger --> Prof. Andries Queridozaal

15.00

Rondleiding Erasmus MC

 

 

Avond programma

16.00

Vertrek naar Laurenskerk op eigen gelegenheid

 

17.00

Borrel en muzikaal onthaal

Laurenskerk (Grote Kerkplein 27 3011 GC Rotterdam)

18.30

Diner, beeld, gesprek en geluid

 

23.00

Afscheid

 

 

Vanaf 12.00 uur bent u welkom in het monumentale Onderwijsgebouw, in Foyer Q, tegenover de Prof. Andries Querido collegezaal. Het Onderwijscentrum is bereikbaar vanuit de Museumpark garage (buitenom naar de Sophia Wytemaweg Ingang lopen) of vanuit het openbaar vervoer bijvoorbeeld de Metro (bijlage). Het kaartje toont de route en zaalnummers. Mocht u toch de weg kwijtraken, bel dan Diana 06-8149-6239 of Karin 06-2906-3375.

Na het historisch college (met nascholingspunt) begeven we ons, voor wie dat willen in groepen van max 15 personen door het gebouw. Ter plekke kunt u kiezen voor een korte rondleiding van 25 minuten door het lab, het ziekenhuis, de staftoren…..… u kunt ook twee routes lopen.

 

Vanaf 16.00 uur vertrekken we uit het Erasmus MC om naar de Laurenskerk in het hart van de stad te gaan. U kunt dat met elkaar in 25 minuten lopen (zie bijlage, waarop eveneens locaties van parkeergarages), maar er zijn vele andere mogelijkheden om daar op tijd om 17.00 uur te zijn, afhankelijk van uw eigen creativiteit. In de Laurenskerk wacht ons een feestelijk programma, en u zult gevuld van indrukken, verhalen, smakelijkheden, en muziek om 23.00 uur de kerk weer kunnen verlaten naar uw plaats van overnachting, disco, of plaats voor een afzakkertje. Rotterdam biedt het allemaal.

De reünie is voor ALLE (OUD)MEDEWERKERS (verplegenden, dokters, onderzoekers, ondersteuners, etc.), en uw partner als u dat wenst. Leg daarom contact met hen, of laat de organisatie (Karin van Alphen (h.j.vanalphen@erasmusmc.nl) weten wie u graag zou willen uitnodigen (naam, adres/e-mail). Op de aanmeldingssite (nogmaals www.50jaarurologie.nl) kunt u ook beeldmateriaal toezenden. Uw oude en relevante foto’s en filmmateriaal worden deel van het programma, en zullen voor iedereen (in beschermde omgeving) getoond worden op de dag van de REUNIE.Meer informatie

Bereikbaarheidsgids                                   De looproutes                                              Mailuitnodiging

s